Strotfjord Film- und Videoproduktionen Magdeburg

Strotfjord Film- und Videoproduktionen Magdeburg pembuat film dokumenter produksi video musik wawancara video


Kaca ngarep Kita sawetara nawakake Panjaluk kutipan Referensi (pilihan) Kontak

Strotfjord Film- und Videoproduktionen Magdeburg - rekaman konser profesional, pagelaran teater, acara, ceramah kanthi rega paling apik kanthi kualitas paling apik...
... kanggo nerbitake ing TV, Internet, DVD, Blu-Ray Disc, lsp.



Pangarepan dhuwur sanajan sumber daya winates?

Iki biasane ora kompatibel. Strotfjord Film- und Videoproduktionen Magdeburg minangka pangecualian lan mung perusahaan produksi video sing mbantah aturan iki. Kamera kita minangka generasi paling anyar saka jinis sing padha karo sensor gambar gedhe 1 inci sing digunakake. Akibaté, kualitas gambar optimal dijamin sanajan ing kahanan cahya angel. Gumantung ing kahanan, programmable motor pan tilters digunakake. Kontrol remot sing diraih kanthi cara iki nyuda biaya personel lan nyuda biaya kanggo sampeyan minangka klien.


Kita bisa nggarap sampeyan ing wilayah ing ngisor iki, antara liya

Rekaman video nganggo pirang-pirang kamera (produksi video multi-kamera)

Strotfjord Film- und Videoproduktionen Magdeburg minangka mitra sampeyan nalika nerangake rekaman multi-kamera lan produksi video. Kanggo produksi kasebut, kita nggunakake kamera saka jinis sing padha. Sejatine, paling ora 4K / UHD direkam. Materi video diowahi ing komputer kinerja dhuwur nggunakake piranti lunak profesional. Strotfjord Film- und Videoproduktionen Magdeburg nawakake kamungkinan kanggo ngasilake video ing 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p uga.
Rekaman video konser, pagelaran teater lan wacan ...

Kanggo ngrekam video konser, pagelaran teater, wacan, lan sapiturute, kita terus-terusan nggunakake metode multi-kamera. Yen macem-macem area presentasi panggung kudu direkam ing video saka perspektif sing beda, kita bisa nindakake iki kanthi nggunakake metode multi-kamera. Kamera remot kontrol digunakake. Kamera dikontrol kanthi macem-macem cara saka mung siji titik tengah. Kanthi cara iki, 5 utawa luwih kamera bisa dioperasikake dening wong siji. Iki ngirit biaya personel kanggo sampeyan.
Laporan TV lan video kanggo streaming radio lan internet

Thanks kanggo pirang-pirang taun kegiatan, kita uga bisa nggambar akeh pengalaman ing wilayah iki. Atusan kontribusi lan laporan TV diprodhuksi lan disiarkan. Topik-topik kasebut maneka warna kaya papan sing dilapurake. Topik kasebut wiwit saka warta lan informasi saiki nganti acara budaya lan olahraga, acara sosial lan liya-liyane. Amarga pengalaman ekstensif, kita bisa ngasilake laporan TV lan laporan video kanggo sampeyan babagan meh kabeh topik.
Rekaman video wawancara, meja bundar, acara diskusi, lsp.

Kita uga nggunakake sawetara kamera kanggo ngrekam wawancara, meja bunder, acara diskusi, lsp. Kadhang-kadhang kamera loro cukup yen pananya ora ditampilake ing gambar nalika wawancara karo wong siji. Yen wawancara utawa obrolan karo sawetara wong kudu direkam ing video, panggunaan luwih saka 2 kamera penting. Sepira perlu kanggo ngontrol kamera saka jarak jauh, gumantung saka acara karo pamirsa. Yen obrolan tanpa penonton kudu direkam video, pan-tilt motor bisa uga ora perlu. Iki nyuda gaweyan teknis.
Ngedit video, nyetel video, nyunting audio

Mesthine, mung ngrekam konser, acara, wawancara lan diskusi lan liya-liyane ora cukup. Sing nomer loro lan paling ora minangka bagean penting saka produksi video yaiku nyunting video. Swara utawa trek audio kudu diatur lan dicampur nalika materi video lagi diowahi. Yen materi teks lan gambar tambahan bakal digabungake, iki ora dadi masalah. Logo lan blurb uga bisa dirancang lan digabungake. Kita uga ngethok video saka utawa materi saka sumber liyane. Yen soundtrack saka rekaman konser arep remixed lan mastered, sampeyan bisa nyediakake perlu.
Pabrikan cilik CD, DVD lan cakram Blu-ray

Strotfjord Film- und Videoproduktionen Magdeburg nawakake manufaktur kumpulan cilik CD, DVD lan Blu-ray Disc. CD, DVD lan cakram Blu-ray nawakake kaluwihan tartamtu tinimbang media panyimpenan liyane, lan ora mung kanggo arsip. Urip beting saka USB kelet, kertu memori lan hard drive diwatesi. Cakram Blu-ray, DVD lan CD ora duwe komponen elektronik. Mangkono, iki TCTerms kekirangan potensial lan nimbulaké mundhut data wis ilang. Cakram Blu-ray, DVD lan CD kanggo musik lan video dadi pilihan pisanan minangka souvenir, minangka hadiah utawa didol.

Asil saka proses kreatif luwih saka 20 taun
Kontribusi video kanggo syuting film fitur The Girl with the Golden Hands karo Corinna Harfouch ing Zeitz.

Kontribusi video kanggo njupuk film fitur karo Corinna Harfouch ing ... »
Pambrontakan pajak: Entrepreneur Steffen ngethok dodolan kanggo protes marang kabijakan pajak - Wawancara eksklusif.

Nolak MediaWiki ing asas: A dipikir menyang motif pengusaha Steffen, sing nguripake bali ...»
Wawancara karo Katja Rosenbaum: Administrator Distrik Götz Urlich lan Walikota Lützen nandatangani persetujuan kanggo perluasan Museum Lützen kanggo kuburan massal lan peringatan Gustav Adolf kanthi pendanaan lan sumbangan pribadi.

Agreement mlebu kanggo expansion saka Museum Lützen kanggo kuburan massal lan Gustav Adolf ...»
Biara Memleben nampilake pameran babagan St. Benediktus lan Ottonian: wawasan babagan sejarah Abad Pertengahan

Museum Kloster und Kaiserpfalz Memleben: Kawruh Pameran + Daya ngidini pengunjung nyemplungake ... »
Ing sekolah - siji mratelakake panemume - swara warga saka distrik Burgenland

Ing sekolah - panemu warga saka distrik ... »
Wawancara karo Sylvia Kühl, manajer kutha Naumburger Innenstadt eV, babagan gelanggang es anyar ing pasar Natal ing Naumburg.

Pasar Natal Naumburg kanthi sorotan: gelanggang es mbukak! Wawancara karo Sylvia Kühl, ... »
Festival Mendl 2019 - Penghormatan kanggo musik lan nyanyi karo aktor Michael Mendl ing Zeitz

Festival Mendl - Penghormatan kanggo musik lan ... »
Mil anggur ing Bad Kösen lan Roßbach narik akeh pengunjung sing bisa nggumunake tandha-tandha anyar kanggo kebon anggur. Asosiasi Pengusaha Anggur Saale-Unstrut lan Ratu Anggur ana ing kana lan siap mangsuli pitakon apa wae. Administrator Distrik Götz Ulrich uga rawuh ing acara kasebut lan nggawe statement.

Peresmian tandha anyar kanggo kebon anggur dirayakake minangka bagéan saka mil ... »
Laporan TV: Perlindhungan iklim ing Niemöllerplatz: proyek konstruksi diwiwiti

Laporan TV: Wawancara karo manajer proyek Danilo Heber: Parkir mobil iklim ing ... »
RÜB ing Weissenfels: Menang kanggo kutha - Laporan TV babagan cekungan banjir anyar ing Große Deichstraße kanthi wawancara karo warga lan kepala pembuangan limbah AöR, Andreas Dittmann.

Perlindhungan lan prasarana lingkungan: Baskom banjir anyar ing Weissenfels - Laporan TV ...»



Strotfjord Film- und Videoproduktionen Magdeburg internasional
română - romanian - רומנית
Ελληνικά - greek - grčki
svenska - swedish - шведскі
македонски - macedonian - македонски
Русский - russian - الروسية
azərbaycan - azerbaijani - azerbaijani
lietuvių - lithuanian - լիտվերեն
հայերեն - armenian - სომხური
suomalainen - finnish - finska
čeština - czech - Çek
қазақ - kazakh - казахский
magyar - hungarian - húngaro
dansk - danish - דַנִי
slovenský - slovak - slowakisch
norsk - norwegian - النرويجية
bugarski - bulgarian - bulgaro
shqiptare - albanian - албанский
italiano - italian - italien
gaeilge - irish - írsky
basa jawa - javanese - javiešu
hrvatski - croatian - kroaties
हिन्दी - hindi - hindština
bosanski - bosnian - Βόσνιος
ქართული - georgian - georgískt
türk - turkish - turk
tiếng việt - vietnamese - 베트남어
한국인 - korean - कोरियाई
slovenščina - slovenian - Σλοβενική
বাংলা - bengali - Μπενγκάλι
english - anglais - angleščina
suid afrikaans - south african - južnoafrikanac
中国人 - chinese - chinese
português - portuguese - პორტუგალიური
українська - ukrainian - úkraínska
latviski - latvian - lotyšský
deutsch - german - vācu
íslenskur - icelandic - islandský
nederlands - dutch - галандскі
беларускі - belarusian - běloruský
eesti keel - estonian - естонски
فارسی فارسی - persian farsia - פרסיה פרסית
日本 - japanese - japanilainen
bahasa indonesia - indonesian - indonéz
polski - polish - польский
français - french - فرانسوی
Српски - serbian - српски
عربي - arabic - arabies
malti - maltese - マルタ語
lëtzebuergesch - luxembourgish - لوگزامبورگی
español - spanish - ispan dili
Монгол - mongolian - monqol
עִברִית - hebrew - ebraică


Nadgradnja Mamadou Shaikh - 2024.06.14 - 00:30:22